Les Corts porten l’exposició de “Dones del Món” de Creu Roja a l’Estació del Nord de València

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

Arriba el 8 de Març, el Dia de la Dona i les Corts reten homenatge a totes les dones del món. Des d’este dilluns, fins el 22 de març, les Corts han portat l’exposició fotogràfica de “Dones del món” de Creu Roja a l’Estació del Nord de València, per on passaran milers de persones amb motiu de les falles.

Enguany, les Corts estrenen una nova imatge pel 8 de Març, és el perfil d’una dona actual empoderada, vestida amb una samarreta amb una imatge d’una mobilització del 8 de Març, amb moltíssimes dones fent-li costat. Esta representació de la sororitat i el que les dones han construït al llarg del temps és obra de la jove il·lustradora Raquel Carrero, coneguda com a Raku Frecsia. Les dones valentes i fortes són part de la seua imatgeria i és molt fàcil trobar a la seua obra referències a la valencianitat.

Els esdeveniments amb motiu del Dia de la Dona conclouran amb “les Corts de les Dones”, l’acte institucional que se celebra a l’hemicicle i on es premien dones i col·lectius, a proposta dels grups parlamentaris i que enguany serà el divendres 27 de març.

8 de Març

8 de Març
Galeria

Comentaris