ONG d'ajuda a Ucraïna participaran en la jornada de portes obertes de les Corts Valencianes

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

La jornada de portes obertes de les Corts Valencianes, que se celebrarà dilluns que ve, comptarà amb un espai dedicat a la solidaritat amb el poble d'Ucraïna. Diverses ONG que treballen des de l'inici del conflicte bèl·lic el mes de febrer passat han confirmat que estaran en la plaça de Sant Llorenç, a la porta del Palau dels Borja, donant informació a totes les persones que acudisquen a visitar el parlament valencià.  
 
La iniciativa, sorgida des de la presidència de les Corts, pretén donar visibilitat a les ONG que ajuden al poble ucraïnés, que, de fet, és un dels guardons que s'atorguen amb motiu del Dia de les Corts i que recolliran dissabte que ve 30 d'abril autoritats diplomàtiques ucraïneses. D'esta manera, l'espai solidari de les Corts Valencianes comptarà amb la presència de Creu Roja, Junts per la Vida, Psicòlegs i Psicòlogues Sense Fronteres i Caritas.  
 
Estes entitats seran presents en la jornada de portes obertes d'este dilluns, amb motiu del Dia de les Corts Valencianes. Totes les persones que vulguen conéixer la història del Palau dels Borja i també el funcionament del parlament valencià, el podran fer en un horari de 10 a 14 hores al matí i a la vesprada, de 16 a 20 hores. 

Jornada de portes obertes de les Corts
Galeria

Comentaris