El President Morera anima a la CVMC a continuar el treball de cohesió de la societat valenciana des de la proximitat i el rigor dels mitjans públics

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

La Presidenta en funcions del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, Mar Iglesias, ha visitat este matí al President de les Corts Valencianes, Enric Morera, per a transmetre-li la disponibilitat dels mitjans públics a col·laborar amb les Corts. 

En la reunió, Mar Iglesias ha estat acompanyada pel seu antecessor i Lletrat de les Corts, Enrique Soriano i s’ha repassat el camí fet per la corporació des de l’aprovació de la seua llei de creació, la posada en funcionament de la ràdio i, posteriorment, de la televisió pública. També s’ha parlat dels reptes pendents, com ara la creació del Consell de l’Audiovisual.

El President Morera ha destacat que, en estos moments, “s’ha avançat molt i s’ha demostrat la falta que feia en la nostra societat disposar de mitjans de comunicació públics que vertebren i que informen des del rigor, la professionalitat, la pluralitat i la proximitat. Eixa proximitat, també ha de ser la de donar a conèixer a les valencianes i valencians la història, el funcionament i el treball d’institucions bàsiques per a l’autogovern, com són les Corts Valencianes i caldrà seguir cooperant amb la corporació per fer possible projectes per a connectar-nos més i  millor amb la societat valenciana”.

Mar Iglesias ha posat en valor que  “el paper fonamental que desenvolupen els mitjans públics com a finestra per la qual es mostra tot el treball que es realitza tant en les Corts com en la resta d’institucions públiques”. Iglesias ha conclòs que “som conscients de la importància de la nostra tasca per aconseguir apropar estes institucions a la ciutadania“.

Visita de la Presidenta del Consell Rector de la CVMC

Visita de la Presidenta del Consell Rector de la CVMC
Galeria

Comentaris