El President Morera assisteix a la permanent de CALRE on es tracta la col·laboració dels parlaments no estatals i el Comitè de les Regions d’Europa

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, participarà divendres en la reunió del Comitè Permanent de la Conferència d’Assemblees Legislatives Regionals d’Europa (CALRE), que se celebra a la seu del Parlament de Canàries, a la ciutat de Santa Cruz de Tenerife.

La reunió comptarà també amb la participació del President del Comitè de les Regions, Karl-Heinz Lambertz, que presentarà el projecte pilot conjunt que pretenen desenvolupar en els pròxims mesos la CALRE i el Comitè de les Regions, amb la finalitat de potenciar la participació en les polítiques europees dels parlaments i assemblees no estatals.

També, en el Comitè Permanent de CALRE s’aprovarà el programa d’activitats de la conferència per a 2020 i els diferents grups de treball, entre els quals està el grup sobre diversitat cultural i lingüística, que coordina  des de l’any 2017 el President de les Corts Valencianes i que continuarà amb les seues tasques de reflexió i de propostes en positiu per al present any.

El Comitè Permanent de CALRE es tancarà amb la selecció de criteris per al lliurament dels Premis Star of Europe, que anualment atorga la conferència. La reunió se celebra en esta ocasió a Santa Cruz de Tenerife perquè la Presidència del Parlament de Canàries va estar triada per a dirigir CALRE en 2020. A esta trobada, assistixen parlaments autonòmics espanyols i també d’Itàlia, Bèlgica i Portugal, entre d’altres estats.

El President Morera en la reunió de CALRE

El President Morera en la reunió de CALRE
Galeria

Comentaris