El President Morera coneix el treball d’empreses tecnològica valencianes capdavanteres en el seu sector

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha visitat este matí la seu central de l’empresa Alfatec, una empresa tecnològica de capital 100% valencià, fundada en 2008 i que és la “software house” líder de l'àmbit valencià, així com una de les primeres empreses del seu sector a Espanya. Actualment compta amb 562 empleats repartits en les seus de València, Castelló de la Plana, Alacant, Múrcia, Madrid, Sevilla, Bilbao i Canàries.

Amb presència en 12 països, Alfatec està especialitzada en solucions tecnològiques atenent principalment cinc grans sectors: Automoció, Ports, Administracions Públiques, Salut i Indústria. El President Morera ha destacat la importància de comptar en la nostra terra amb empreses “que aposten pels nostres professionals, que creen llocs de treball estables en moments tan complicats i que fan que la ciutat de València competisca per ser un centre de referència en la innovació tecnològica, sense haver d'eixir fora”.

En la seua visita a Alfatec, el President del parlament valencià ha estat acompanyat pel President del grup, Manuel Alcayna i el Director General, Fernando Marco.

El President Morera, en la seua visita a la seu d'Alfatec
Galeria

Comentaris