El president Morera considera que el futur de l’economia familiar i de les empreses “passa per tindre fonts d’energia renovables a preus baixos”

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

El president de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha visitat hui la Cooperativa Elèctrica “San Francisco de Asís”de Crevillent per conèixer les innovacions de l’entitat en energies renovables. El president de la cambra valenciana ha estat en les instal·lacions de l’hort solar de la cooperativa i ha conegut la iniciativa del projecte energètic “Comptem”.

En la seua visita, el president Morera ha estat acompanyat per la consellera d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà, com també de l’alcalde de Crevillent, José Manuel Penalva.

En paraules del president del parlament valencià, “davant la greu situació dels preus de l’energia elèctrica, amb les conseqüències que totes i tots sabem per a les famílies i les empreses, cal tindre una mirada més àmplia i posar en valor el treball que fan cooperatives com la de Crevillent, pensant en els seus usuaris i generant l’electricitat de fonts netes, d’energies renovables i no contaminants”.

Segons el president Morera, “ha estat una reunió molt important la que hem fet amb la cooperativa elèctrica de Crevillent, perquè sabem que el futur d’Europa no és viable sense fonts d’energia i la més econòmica i la més productiva és l’energia renovable. En eixe sentit, la competitivitat de les empreses passa per tindre fonts d’energia a preus baixos, i eixes són les empreses d’energia renovables, les quals han de comptar amb el marc legal necessari per a estar al mercat en igualtat de condicions que altres empreses”.

Visita a la cooperativa elèctrica de Crevillent

Comentaris