El President Morera continuarà coordinant el grup sobre diversitat cultural i lingüística de CALRE

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, va participar el passat 7 d'octubre en el Comité Permanent i l'Assemblea de la Conferència de les Assemblees Legislatives Regionals d'Europa (CALRE), reunions en les que s'ha triat al representant del Parlament de Canàries, Gustavo Matos com a president d'este òrgan internacional. 

La jornada de treball, que es va desenvolupar a Brussel·les, va començar amb la salutació de la presidenta de CALRE i de l'Assemblea Legislativa de la Regió d'Umbria, Donatella Porzi. “És el moment de passar el relleu”, va dir, després del que va prendre la paraula Gustavo Matos.

Per a 2020 s'han renovat els grups de treball i el President Morera continuarà coordinant el de diversitat cultural i lingüística a Europa, treball que va començar en 2017 en l'assemblea de Sevilla i que va ser ratificat i renovat a les Açores l'any passat.

En la declaració aprovada per la CALRE es posa de manifest la voluntat dels parlaments regionals per a la construcció de la Unió Europea des de les autonomies i regions.

Participació del President Morera en la reunió de CALRE

Participació del President Morera en la reunió de CALRE
Galeria

Comentaris