El President Morera rep a les Corts el Filobús de la Diversitat en defensa de les persones amb diferents capacitats intel·lectuals

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha rebut al jardí del Palau dels Borja als participants al Filobús de la Diversitat, una iniciativa promoguda per l’Escola de Pensament Lliure de la plataforma Plena Inclusió Comunitat Valenciana i l’Escola de Filosofia per a Xiquets CV. Els participants d’esta acció han lliurat el manifest en defensa de les capacitats i drets de les persones amb diferents capacitats intel·lectuals i també han presentat una bateria de preguntes adreçades als grups polítics perquè els envien les seues respostes als alumnes de l’Escola de Pensament Lliure.

Esta iniciativa està visitant diferents institucions valencianes per a donar visibilitat a un col·lectiu de persones que reclamen el reconeixement de la seua capacitat i a ser tractats com a ciutadans i ciutadanes de ple dret. El President Morera ha escoltat les seus reivindicacions i ha agraït la seua visita per a recordar al parlament la seua tasca de vetlar per la defensa de totes les persones, siguen quines siguen les seues capacitats.

Visita del Filobús de la Diversitat

Visita del Filobús de la Diversitat
Galeria

Comentaris