Reunió amb els responsables de “València Capital Mundial del Disseny 2022”

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

El president de les Corts Valencianes, Enric Morera, junt a uns altres membres de la Mesa, han rebut hui al Palau dels Borja als responsables de la candidatura de València Capital Mundial del Disseny 2022, encapçalats pel director general de la iniciativa, Xavi Calvo i tres dels impulsors del projecte: Vicente Pons en representació del sector empresarial del disseny; el reconegut dissenyador valencià Vicent Martínez i el director de la Marina de València, Vicent Llorens. La trobada ha servit per explicar la gran quantitat d'activitats que es desenvoluparan al llarg del proper any i que s'estendran per tot el territori valencià, no només al cap i casal, per ser el disseny un tret identitari modern del poble valencià que ha situat des de fa anys esta autonomia en el reconeixement mundial.

Els responsables de "València Ciutat Mundial del Disseny 2022" han demanat el suport institucional de les Corts Valencianes així com explorar vies de col·laboració per a les celebracions programades en 2022 i que volen que s'allarguen més enllà d'eixa data. Els impulsors han assenyalat que l'objectiu és més ambiciós, per donar a entendre a tota la societat la importància del disseny com una eina que ajuda al canvi social, econòmic i empresarial i que, a banda, deixa un llegat cultural i artístic.

La reunió, que ha estat qualificada com "molt profitosa i interessant" per part del president Morera i “ha servit per exposar que el disseny hui en dia suposa una aposta per la competitivitat i ajuda a la transformació activa de la societat. A més, fer del territori valencià un lloc referent del disseny pot servir per atraure talent de la indústria cultural i creativa i fer de la Comunitat Valenciana un reclam i una aposta d'inversió per als professionals d'eixe àmbit”, ha afegit.

València Ciutat Mundial del Disseny 2022
Galeria

Comentaris