Visita del Comissionat General de l’Agència de Nacions Unides per a la població refugiada de Palestina a les Corts Valencianes

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, junt a la Vicepresidenta primera, María José Salvador; la Secretària primera, Cristina Cabedo i la diputada socialista Rosa de Falastín Mustafà, han rebut este matí al Palau dels Borja a Philippe Lazzarini, Comissionat General de l’Agència de Nacions Unides per a la població refugiada de Palestina (UNRWA).

En la seua visita, Lazzarini ha estat acompanyat per Paz Fernández, responsable per a Europa de Relacions Externes d’UNRWA; Raquel Martí, Directora Executiva d’UNRWA Espanya i Sara Gimeno, Delegada UNRWA Comunitat Valenciana.

En la trobada s’ha analitzat l’actual escalada de la violència al territori palestí causada per les expropiacions de terres i cases a famílies palestines per part d’Israel, una acció considerada il·legal per Europa i condemnada per l’ONU.

Els representants d’UNRWA han demanat el suport del parlament valencià al poble palestí i també que s’incrementen les ajudes humanitàries per part del govern valencià a la població desplaçada.

Des del punt de vista parlamentari, s’ha informat que altres parlaments autonòmics estan mostrant el seu suport al poble palestí mitjançant una proposta d’UNRWA i s’han compromés en fer-la arribar a la Comissió de Drets Humans de les Corts.

Visita del Comissionat General d'UNRWA a les Corts

Visita del Comissionat General d'UNRWA a les Corts
Galeria

Comentaris