Cercador

Notícies

Mostrant 1 - 10 de 902 resultats
Fotografia de la mostra "Dones del món"
31
jul.
2020
La pandèmia de la Covid-19 va impedir que milers de persones pogueren visitar l’exposició fotogràfica “Dones del Món”, de Creu Roja, que les Corts Valencianes portaren fins l’Estació del Nord de València. Per eixe motiu, el parlament valencià ha “traslladat” les instantànies de la mostra a la xarxa i ha creat una sala d’exhibició virtual al web www.donesdelmon.com.
Presentació estudi sobre l'addicció al joc en la joventut valenciana
29
jul.
2020
La Sala Vinatea de les Corts ha acollit este matí la presentació de l’estudi sobre l’addicció al joc en la joventut de la Comunitat Valenciana, un treball elaborat pel Consell Valencià de la Joventut que ha coordinat el professor de la Universitat de València, Mariano Chóliz.
Reunió amb els artistes fallers i foguerers
09
jul.
2020
El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, s’ha reunit hui amb els artistes fallers i foguerers, un sector molt arrelat a la nostra terra i que ha patit les conseqüències de la pandèmia, amb la suspensió de les falles i les fogueres, que han vingut a exposar al President Morera la situació dels tallers artesans.
Visita del President al centre de salut de Tavernes
01
jul.
2020
El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha visitat hui el Centre de salut de Tavernes de la Valldigna, sent este el primer acte que es fa fora de les Corts des de l’inici de la crisi de la Covid-19. El President del parlament valencià ha volgut transmetre el seu agraïment a tot el personal sanitari valencià, “per la seua dedicació, per la seua professionalitat i per la gran tasca que…
Porta principal de les Corts Valencianes
25
juny
2020
El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha destacat que la pandèmia mundial de la COVID-19 “no ha paralitzat en cap moment el poder legislatiu valencià, que ha continuat amb el seu treball normal i habitual, tramitant iniciatives parlamentàries de tota classe, tant del govern com de control de l’oposició i ho hem fet adaptant-nos a les circumstàncies, garantint la seguretat de totes…
Reunió telemàtica de CALRE
15
juny
2020
El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha participat esta vesprada en la reunió plenària de la Conferència d’Assemblees Legislatives Regionals d’Europa (CALRE), que s’ha celebrat de forma telemàtica i en el que ha exposat la metodologia de treball del grup sobre diversitat cultural i lingüística que coordina el President del parlament valencià des del passat 2017 i que ha produït…
Imatge de la constitució de la comissió
15
maig
2020
L’hemicicle de les Corts Valencianes ha acollit este matí la sessió constitutiva de la Comissió especial d’estudi per a la recuperació Social, Econòmica i Sanitària, aprovada en la darrera Diputació Permanent celebrada pel parlament valencià.
Les Corts es preparen a la tornada a la normalitat amb totes les garanties de seguretat
05
maig
2020
La Junta de Síndics, celebrada hui de forma telemàtica, ha acordat, per unanimitat, la reincorporació de les Corts Valencianes al període de sessions, seguint la proposta elevada per la Mesa i, sempre amb l’obligat compliment d’allò que dispose el Comitè de Seguretat i Salut del parlament valencià en relació a persones, horaris i demés.
Imatge de la Diputació Permanent de la setmana passada
29
abr.
2020
Les Corts Valencianes es preparen per a tornar a la normalitat absoluta, després de la reunió de la Junta de Síndics d’ahir, en la que s’arribà a un acord per a recuperar l’activitat parlamentària habitual, a proposta del President de la cambra, dins de les indicacions sanitàries mentre es mantinga decretat l’estat d’alarma.
Imatge d'arxiu d'una Diputació Permanent de la X Legislatura
17
abr.
2020
Hui s’ha reunit de forma telemàtica la Junta de Síndics, la qual ha acordat convocar reunió de la Diputació Permanent per a dimecres 22 d’abril, a les 10 del matí. Atès la quantitat de compareixences i debats a la totalitat, s’ha acordat que la diputació s’allargue fins dijous 23 d’abril.