25 d'abril, dia de les Corts Valencianes

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

Amb motiu del 25 d'abril, dia de les Corts Valencianes, s'ha celebrat en el parlament valencià un acte institucional en el qual s'ha premiat amb l'alta distinció Francesc Vinatea a representants dels cossos i seguretats de l'estat que van participar en l'extinció de l'incendi del passat 22 de febrer en Campanar.

A l'acte, que ha estat presidit per la president de les Corts Valencianes, Llanos Massó, també han acudit, entre altres, el president de la Generalitat, la delegada del Govern, membres del Consell, l'alcaldessa de València, diputats autonòmics i diferents autoritats civils, militars i eclesiàstiques.

Després del lliurament de distincions, Massó ha assenyalat que “és per a mi un honor, que la primera vegada que tinc el privilegi d'entregar este premi, siga a vostés. Si em permeten, volguera hui tindre novament un record per a les víctimes i damnificats del greu incendi succeït en el barri de Campanar fa poc més de dos mesos i un missatge d'agraïment al poble valencià per la gran mostra de solidaritat que vam poder veure en eixos durs moments”.

“Hui dia, també els valencians i totes les nostres institucions -també estes Corts-, tenim el deure d'evitar disgregar la unitat, hem de ser garants d'una unitat que no ens pertany i a la qual hem de protegir com a llegat dels nostres pares per a ser llegat dels nostres fills”, ha afegit.

“Des d'estes Corts Valencianes volem fer una crida a valencians, castellonencs i alacantins per a no recular mai en la defensa de la nostra identitat, de la nostra terra i d'Espanya, defenent a les nostres famílies, lluitant pel treball, per la nostra economia, la nostra societat, per l'excel·lència per als nostres fills. Potser algun d'ells destaca com un il·lustre valencià en la història de la humanitat i continue ofrenant noves glòries a esta terra i a Espanya”, ha finalitzat

 

Galeria

Comentaris