Carmen Calvo dona els motlles de la seua obra instal·lada al Palau dels Borja

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

L’artista valenciana Carmen Calvo, ha visita hui les Corts Valencianes per a formalitzar el lliurament dels motlles de l’obra d’art que decora el corredor que uneix el Palau dels Borja amb l’hemicicle. Esta composició, que està al sostre d’eixe passadís es coneix com “Ordenació de formes” i es va fer a l’any 1993 i es composa de peces de ceràmica de color blau cobalt amb un fons d’or, que fan al·lusió a l’escut de la família Borja que es troba al Vaticà.

L’artista fa la donació dels motlles com també de material de subjecció, per si es donara el cas d’algun trencament i s’haguera de realitzar una reparació d’esta composició artística de forma fidel.

Carmen Calvo Sáenz de Tejada (València, 1950) és una reconeguda artista, destacada per la seua aportació a l’art contemporani internacional i que ha realitzat la seua obra amb una pluralitat de recursos formals, tècnics i temàtics. Amb una llarga trajectòria professional i un currículum notable de guardons, destaca el Premi Nacional d’Arts Plàstiques, rebut al 2013. Des de l’any 2014, Carmen Calvo és acadèmica de la Reial Acadèmia de Belles Arts Sant Carles de València.

Carmen Calvo i l'obra "Ordenació de formes", al sostre de les Corts
Galeria

Comentaris