Constituïda la Comissió per a la Recuperació Social, Econòmica i Sanitària

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

L’hemicicle de les Corts Valencianes ha acollit este matí la sessió constitutiva de la Comissió especial d’estudi per a la recuperació Social, Econòmica i Sanitària, aprovada en la darrera Diputació Permanent celebrada pel parlament valencià.

En la sessió de hui s’ha triat la Mesa que dirigirà la comissió i que presidix la diputada del GP Socialista Carmen Martínez. El Vicepresident és el parlamentari del GP Ciudadanos Fernando Llopis, mentre que la Secretària és la diputada del GP Compromís Aitana Mas. Divendres de la setmana vinent, la comissió es tornarà a reunir per començar amb els seus treballs.

L’activitat al si de les Corts continua i dilluns es reunirà a les 12 del migdia, de forma telemàtica, la Mesa, mentre que la Junta de Síndics ho farà dimarts, també a les 12 hores. Per la seua banda, l’activitat de les comissions continua i dilluns a les 10 hores començarà la sessió de la Comissió d’Economia, Pressupostos i Hisenda, mentre que dimecres, també a la mateixa hora, es reunirà la Comissió d’Obres Públiques, Infraestructures i Transports.

Les comissions es poden seguir en directe tan pel Canal Corts, al nostre web com també al canal de Youtube del parlament valencià.

Imatge de la constitució de la comissió

Imatge de la constitució de la comissió
Galeria

Comentaris