Finalitza l’exposició a l’aire lliure dedicada al Misteri d’Elx, en commemoració del 20è aniversari de la declaració com a Patrimoni de la Humanitat

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

L’alcalde d’Elx, Carlos González Serna, ha assistit este matí a la votació del dictamen de la Comissió d’Educació i Cultura sobre el Projecte de llei, de la Generalitat, de protecció i promoció del Palmeral d’Elx. El primer edil de la ciutat il·licitana ha visitat l’exposició instal·lada a la plaça de Sant Llorenç que, amb motiu del 9 d’Octubre, les Corts Valencianes ha fet per commemorar el 20è aniversari de la declaració del Misteri d’Elx com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat.

Des del passat 7 d’octubre han estat davant del Palau dels Borja els panells explicatius sobre els orígens i la història de “la Festa”, una representació teatral sacra medieval de més de 500 anys i que perdura gràcies a l’esforç i l’estima dels il·licitans i il·licitanes.

Al  llarg de quatre setmanes, centenars de persones han passat a conèixer el Misteri d’Elx mitjançant les il·lustracions, imatges i explicacions recollides als panells informatius. L’alcalde d’Elx ha estat acompanyat en la seua visita a l’exposició pel president de les Corts Valencianes, Enric Morera, amb qui ha pogut conversar abans del començament de les votacions al ple autonòmic. També ahir, amb motiu del debat del dictamen de la Comissió d’Educació i Cultura sobre el Projecte de llei, de la Generalitat, de protecció i promoció del Palmeral d’Elx, visitaren l’exposició Esther Díez i Felip Sánchez, regidors de l’equip de govern del consistori il·licità.

Visita a l'exposició del Misteri d'Elx
Galeria

Comentaris