Les Corts es reuniran dimecres vinent en Diputació Permanent

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

Hui s’ha reunit de forma telemàtica la Junta de Síndics, la qual ha acordat convocar reunió de la Diputació Permanent per a dimecres 22 d’abril, a les 10 del matí. Atès la quantitat de compareixences i debats a la totalitat, s’ha acordat que la diputació s’allargue fins dijous 23 d’abril.

El dia 22 compareixeran el President del Consell, la Vicepresidenta i la Consellera de Sanitat. Després de les compareixences es realitzaran els debats de totalitat de dos dels decrets-lleis del Consell, restant un tercer decret-llei per a una posterior convalidació en una altra diputació permanent, que es decidirà en la Junta de Síndics que es convocarà per al dimarts 28 d’abril.

La celebració de la Diputació Permanent es farà seguint les directrius de l’Acord de la Mesa de 19 de març de 2020 i, per tant, només podran accedir físicament al recinte de les Corts els diputats i diputades que participen en la sessió. A més, s’ha aprovat que aquells parlamentaris que siguen persones de risc, podran participar igualment en la Diputació Permanent de forma telemàtica.

Les Corts oferiran la sessió en directe pel web del parlament, pel Canal GVA i també en directe per Youtube i també es podran descarregar les fotografies oficials al flickr de la cambra, perquè per motius de seguretat i seguint les indicacions mèdiques, no hi haurà accés a les Corts als treballadors i treballadores dels mitjans de comunicació.

El dia 22, a les 12 hores, es faran 3 minuts de silenci en record de totes les víctimes mortals del Covid-19 i, a més, a partir d’este diumenge, les banderes de les Corts estaran a mig pal en senyal de dol.

Imatge d'arxiu d'una Diputació Permanent de la X Legislatura

Imatge d'arxiu d'una Diputació Permanent de la X Legislatura
Galeria

Comentaris