Les Corts presenten telemàticament l’Anuari de Dret Parlamentari davant de la Cámara de Diputados de Mèxic

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, intervindrà demà de forma telemàtica en la presentació del darrer número de l’anuari de Dret Parlamentari de les Corts, davant de la Cámara de Diputados de Mèxic. L’acte ha estat organitzat de forma conjunta entre els parlaments valencià i el mexicà i coordinat per la Secretaria General, la Secretaria de Serveis Parlamentaris i el Centre d’Estudis i Investigacions parlamentàries de la cambra mexicana.

La presentació serà a les 18 hores (hora valenciana, les 11 del matí a Mèxic), mitjançant la plataforma de vídeo-reunions Zoom. Al voltant de les 18.15 hores serà la intervenció del President Morera i cap a les 18.45 hores ho farà el lletrat de les Corts, Joaquín Marco.

L’Anuari de Dret Parlamentari de les Corts Valencianes ha arribat a la seua 33a edició i es pot consultar també de forma digital al web del parlament valencià, al següent enllaç: https://www.cortsvalencianes.es/ca-va/activitat/publicacions/no-oficials/anuari/anuari-num-33-2020-ordinario

Cartell de l'acte de presentació

Cartell de l'acte de presentació
Galeria

Comentaris