Les Corts Valencianes se sumen a les reivindicacions de la Federació Espanyola de Malalties Rares

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

Amb motiu del Dia Internacional de les Malalties Rares que es commemora el 24 de febrer, les Corts Valencianes han acollit a representants de FEDER, en un acte en el qual s'ha llegit un manifest amb el qual es busca “implicar a tots els agents en l'impuls de la investigació, el diagnòstic precoç i el tractament i abordatge terapèutic d'estes patologies”.

La president de les Corts Valencianes, LLanos Massó, ha sigut l'encarregada d'inaugurar la jornada a la qual també han assistit els vicepresidents Alfredo Castelló i Gabriela Bravo, els secretaris Víctor Soler i María José Amigó i diputats dels grups parlamentaris amb representació en el parlament valencià.

Durant la seua intervenció, Massó ha insistit que “hem d'agilitzar la detecció precoç, el diagnòstic precís, la millor atenció possible amb la major proximitat al lloc de residència dels pacients”.

“És imprescindible que la societat i l'administració responguen, que estiguen a l'altura. Moltes d'eixes malalties són pràcticament impossibles de previndre, però el que sí que és possible, és donar resposta i suport a les famílies. Elles ho entreguen tot, però a vegades, els governs no estan a l'altura”, ha finalitzat.

Galeria

Comentaris