Les presidències dels parlaments autonòmics es tornen a reunir després dels períodes electorals dels últims mesos

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

L'Assemblea d'Extremadura acollirà hui i demà la reunió del plenari de la Conferència de Presidències de Parlaments Autonòmics (COPREPA), un fòrum institucional de trobada i debat dels presidents i presidentes de les cambres legislatives de les comunitats autònomes d'Espanya.

Esta vesprada tindrà lloc la recepció oficial als membres de la COPREPA, posterior a la reunió del comitè permanent de la conferència, en el qual participa també el President de les Corts Valencianes, Enric Morera.

Serà demà, divendres 31 de gener, quan tinga lloc el plenari de la Conferència, un òrgan les funcions del qual són l'intercanvi d'experiències i informació sobre el funcionament dels diferents parlaments autonòmics. La COPREPA també s'ocupa de l'anàlisi dels problemes, reptes i oportunitats als quals s'enfronten els sistemes parlamentaris.

Entre els assumptes a debatre en la reunió d'esta plenària està l'elecció del president o presidenta de la COPREPA per a 2020, així com la declaració institucional per a enguany, entre d’altres qüestions.

Al plenari assistiran els presidents i presidentes de dotze parlaments autonòmics: Blanca Martín, presidenta de l'Assemblea d'Extremadura; Gustavo-Adolfo Matos, president del Parlament de Canàries; Marta Bosquet, presidenta del Parlament d'Andalusia; Marcelino Marcos, president de la Junta General del Principat d'Astúries; Alberto Castillo, president de l'Assemblea de Múrcia; Enric Morera, President de les Corts Valencianes; José Javier Sada, president de les Corts d'Aragó; Pablo Bellido, president de les Corts de Castella-la Manxa; Unai Hualde, president del Parlament de Navarra; Vicenç Thomàs, president del Parlament de les Illes Balears; Juan Trinidad, president de l'Assemblea de Madrid; i Luis Fuentes, president de les Corts de Castella i Lleó.

El President Morera participa en la reunió de COPREPA

El President Morera participa en la reunió de COPREPA
Galeria

Comentaris