LLanos Massó rep en les Corts Valencianes a l'Associació Espanyola d'Afectats de Càncer de Pulmó

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

Amb motiu del Dia Internacional del Càncer de Pulmó que se celebra a tot el món el 17 de novembre, la president de les Corts Valencianes, LLanos Massó, ha rebut a membres de l'Associació Espanyola d'Afectats de Càncer de Pulmó i s'ha llegit un manifest per a conscienciar a la societat sobre esta malaltia. El càncer de pulmó és el tercer tumor més diagnosticat i es tracta del càncer amb més mortalitat en el món perquè es detecta molt tard.

LLanos Massó ha explicat que “cada vegada els diagnòstics afecten persones més joves i no fumadores. Hem d'enfocar-nos en el tractament efectiu del càncer de pulmó, és important que la nostra sanitat enfoque correctament l'evolució de la malaltia i es treballe cap a la detecció precoç que és la millor manera d'ajudar”.

Així mateix, Plans Massó ha assenyalat que “posar en el centre del problema als afectats és clau, necessitem atendre les mancances dels pacients a través d'una escolta activa”. I ha afegit que “des de les Corts Valencianes volem ajudar a l'Associació Espanyola d'Afectats de Càncer de Pulmó en la seua missió de visibilitzar este problema”.

Galeria

Comentaris