La ONCE presenta els seus nous projectes d’integració al President de les Corts

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha rebut este matí al Delegat Territorial de la ONCE, José Manuel Pichel i al President d’ONCE Comunitat Valenciana, Enrique Llin, que han aprofitat la trobada per a presentar els nous projectes d’integració i les inversions previstes per l’entitat per continuar millorant la vida de milers de persones al territori valencià.

Entre eixes millores, estan les inversions en la reconstrucció de les agències de la ONCE a Elx o a Castelló, com també la reforma del Col·legi de Cecs d’Alacant, que al 2022 farà 75 anys d’existència.

La ONCE, que empra els beneficis obtinguts per la venda dels seus cupons i sortejos, també té previst invertir en les empreses en les que participa i on dóna treball a persones amb deficiències visuals i també altres capacitats físiques i intel·lectuals per ajudar a la integració social i a la plena autonomia de les persones. De fet, entre els projectes que els representants de la ONCE han exposat al President de les Corts està la reforma total de la bugaderia industrial a Elx, que pretenen que siga la més moderna de tot l’estat espanyol i l’ampliació de la bugaderia de la planta de Puçol, a la comarca de l’Horta Nord.

Entre els temes tractats, els representants de la ONCE ha fet èmfasi a l’ocupació de persones amb diferents capacitats, un tema en el que consideren que cal continuar treballant. També, els dos directius han destacat la gran acollida de les Corts Valencianes a les seues iniciatives, un suport que ha tornat a reiterar el President del parlament.

Visita ONCE a les Corts

Visita ONCE a les Corts
Galeria

Comentaris