Presa de contacte del Secretari d’Estat de l’Espanya global amb els grups de les Corts

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

La Mesa de les Corts, portaveus dels grups parlamentaris i diputats i diputades de la Comissió d’Afers Europeus, s’han reunit este matí amb el Secretari d’Estat de l’Espanya Global, Manuel Muñiz, qui ha volgut escoltar les aportacions dels partits amb representació al parlament valencià i que han incidit en l’atenció a una agenda econòmica adreçada a la reconstrucció social i a l’ajuda als sectors més desfavorits i afectats per la crisi sanitària de la Covid-19.

El Secretari d’Estat ha explicat l’estratègia d’acció exterior, ha parlat de la diplomàcia econòmica i també de la comunicació i reputació d’Espanya. També s’ha fet referència als escenaris oberts amb la pandèmia respecte a la cohesió social, la mobilitat europea, la governança en matèria de salut i la reputació internacional d’Espanya, que és una de les línies de treball de la secretaria d’Estat.

El Secretari d’Estat ha tancat la seua ronda de visites a institucions i entitats valencianes a les Corts, acompanyat per la Delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Gloria Calero.

Visita del Secretari d'Estat de l'Espanya global a les Corts

Visita del Secretari d'Estat de l'Espanya global a les Corts
Galeria

Comentaris