Presentació de les dades de l’activitat parlamentària des de setembre de 2020 fins a juliol de 2021

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha realitzat esta setmana una ronda de contactes amb els mitjans de comunicació de les ciutats de Castelló de la Plana, València i Alacant, per presentar les dades de l’activitat parlamentària des de setembre de 2020 fins a este mes de juliol i respondre a les preguntes que li han formulat sobre temes d’actualitat política valenciana.

Segons ha explicat el president de la cambra autonòmica valenciana, “han estat mesos molt intensos de treball, en els que ens hem hagut d’adaptar a les circumstàncies perquè el treball parlamentari no s’aturara. Vam ser pioners en la comissió de la reconstrucció i el seu dictamen, que es pot consultar al nostre web i des de setembre de 2020 fins ara, s’han convalidat 15 decrets llei del Consell, relacionats amb mesures de la pandèmia, hem aprovat lleis i hem tret endavant els pressupostos”.

El president Morera també ha destacat que han conclòs dos comissions d’estudi, la dels usos del temps i la de la DANA, “que ens posa llums llargues per a solucionar problemes de la nostra societat en col·laboració amb els experts, el món acadèmic i els afectats. Pioners en la dels usos del temps, que és un debat de l’àmbit europeu”.

Paral·lelament, l’activitat interparlamentari internacional també ha estat present en este període i han continuat les tasques del grup de treball sobre diversitat cultural i lingüística que coordina el president Morera, qui també ha estat present als comitès permanents de la Conferència d’Assemblees Legislatives Regionals Europees (CALRE), com també en reunions del Comitè Europeu de les Regions.

Les dades, elaborades pel departament d’Arxiu de les Corts Valencianes, les podeu consultar en els documents adjunts.

Roda de premsa d'Enric Morera

Roda de premsa d'Enric Morera
Galeria

Comentaris