President Morera: “Amb la mort de Brines hem perdut un poeta reconegut internacionalment, però ens queda l’obra i un gran llegat humà”

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha lamentat la pèrdua del gran poeta d’Oliva, Francisco Brines, qui faltà ahir, dies després de rebre el Premi Cervantes a sa casa de l’Elca, en el seu municipi natal de la Safor.

Per al president del parlament valencià, “hem perdut una veu valenciana i internacional, un gran humanista, un gran poeta reconegut per tota la crítica i el món acadèmic. La tristesa de la pèrdua de Brines és molt gran, però ens queda el consol de la seua obra, del gran llegat artístic i també de les seues reflexions i ensenyances, plenes d’amor i d’humanitat”.

Cal recordar que els versos de Brines han estat presents a la cambra autonòmica en boca del seu president, tant en una sessió plenària, per a celebrar l’atorgament del premi Cervantes com també en el discurs institucional del President Morera del 25 d’Abril, Dia de les Corts Valencianes.

Autoritats valencianes a l'Elca, amb Francisco Brines

Autoritats valencianes a l'Elca, amb Francisco Brines
Galeria

Comentaris