El President Morera participa telemàticament en les reunions plenàries de CALRE per continuar el treball de col·laboració i cooperació amb altres parlaments europeus

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

La participació de la Presidència de les Corts en activitats amb altres parlaments de l’àmbit estatal i europeu continua, adaptada a reunions telemàtiques. El President de la cambra valenciana, Enric Morera ha intervingut en dos trobades de la Conferència d’Assemblees Legislatives Regionals d’Europa (CALRE), La primera fou ahir, en el comitè permanent, òrgan que prepara l’assemblea plenària de la conferència, que s’ha celebrat este migdia.

En la reunió telemàtica l’assemblea plenària de CALRE, el President Morera ha informat sobre els avanços del grup de treball sobre la diversitat cultural i lingüística europea, que coordina des del passat 2017, i l’agenda d’actes i reunions prevista per a 2021. A més, s'ha reelegit per unanimitat al President del Parlament de Canàries, Gustavo Matos, al capdavant de CALRE per a 2021.

En la trobada de hui, el President Morera ha donat compte a la resta de parlaments participants de la jornada tècnica on line, que organitzaren les Corts el passat 17 de desembre (les conclusions de la qual es poden consultar al document PDF adjunt).

Assemblea plenària de CALRE

Assemblea plenària de CALRE
Documentació
Informe CALRE275.19 KB
Galeria

Comentaris