El president Morera rep al secretari general d’ELEN per analitzar la situació dels drets lingüístics a Europa

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

El president de les Corts Valencianes, Enric Morera, va rebre ahir al Doctor Davyth Hicks, secretari general i un dels fundadors d'ELEN, European Language Equality Network, qui, a més, és el principal defensor i representant d'ELEN davant la Unió Europea, el Consell d'Europa i l'ONU.

El Doctor Hicks és especialista en llengües regionals, minoritzades i en perill d'extinció, en la regeneració d'estes llengües i en drets lingüístics. Com a secretari general i un dels fundadors d'ELEN, té un paper clau en el desenvolupament de la política i la planificació lingüístiques en l'àmbit europeu, estatal i local.

A més de la trobada amb el president Morera, Hicks va mantenir una reunió amb part de l'equip de Presidència per a generar sinèrgies i una col·laboració sobretot en el marc del grup de treball de Diversitat Cultural i Lingüística de la Conferència d'Assemblees Legislatives Regionals Europees (CALRE), del qual el president del parlament valencià és el coordinador. De fet, ELEN participà activament en l'elaboració del Document de València, on es feren dos decàlegs sobre la diversitat cultural i la lingüística a Europa, tenint en compte que la col·laboració amb la societat civil ha estat eix fonamental de la tasca desenvolupat al grup de treball des de la seua creació en 2017.

Reunió amb el secretari general d'ELEN
Galeria

Comentaris