El President Morera rep a la delegació de la prefectura de Mie (Japó), agermanada des de 1992 amb la Comunitat Valenciana

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha rebut esta vesprada al Palau dels Borja a una delegació japonesa de la Prefectura de Mie, que es troba al cap i casal amb motiu de la commemoració del 30è aniversari de l’agermanament de la Comunitat Valenciana amb esta província nipona, un fet que es produí el 2 de novembre de 1992.

Els components de la delegació són membres electes de l’assemblea de la Prefectura de Mie, província que es troba a la regió de Kansai, sobre l’illa de Honshu, localitzada a la part central de l’arxipèlag japonès, en la vessant de l’oceà Pacífic. La seua capital és la ciutat de Tsu.

El President de les Corts ha agraït la visita de cortesia de la delegació nipona, que demostra la importància “del procés d’agermanament de ciutats, províncies i regions de tot el món després de la Segona Guerra Mundial per a fomentar el coneixement, la tolerància, la col·laboració i els intercanvis comercials, turístics i culturals per enfortir els vincles de pau entre els pobles”. De fet, els membres del parlament de Mie han lliurat al President Morera una carta de salutació, amistat i agraïment del seu homòleg japonès, per la recepció feta als representants electes de Mie.

A la visita ha participat també la tenista  professional japonesa Mina Matsuba, natural d’eixa província japonesa i que residix en l’actualitat en la ciutat de Castelló de la Plana.

Visita de la Prefectura de Mie a les Corts

Visita de la Prefectura de Mie a les Corts
Galeria

Comentaris