El President Morera rep a la directiva de Creu Roja, que prepara el seu dia estatal a València

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha rebut este matí al seu despatx al President autonòmic de Creu Roja, Rafael Gandia; l’adjunt a la presidència, Vicente Ripoll i el president provincial de València, Juan José Collado, que han traslladat al President Morera els treballs que estan desenvolupant per a la celebració estatal del Dia de la Creu Roja a la ciutat de València, el proper mes de maig.

Els representants de Creu Roja han informat que, en estos moments, busquen un lloc per a la celebració d’un acte per a més de 500 persones, vingudes de tot l’estat, per a commemorar el Dia de la Creu Roja d’esta institució, que anualment es realitza en homenatge al fundador de l’entitat, el suís Henri Dunant.

El President Morera s’ha compromès en col·laborar en la cerca d’este local amb els representants de Creu Roja, per la gran importància que té i pel gran treball sociosanitari que desenvolupa l’entitat en tot el món, atenent sempre a les persones més necessitades. De fet, el lema del Dia de la Creu Roja d’enguany expressa l’esperit de l’ONG: “Voluntariat. Més enllà de la solidaritat” i és un reconeixement a totes les persones que col·laboren a diari de forma voluntària amb la Creu Roja.

En este sentit, i amb motiu del Dia de la Dona, les Corts Valencianes col·laboraran amb Creu Roja i s’instal·larà al Palau dels Borja una exposició de l’ONG dedicada a la situació de les dones al món i que es podrà visitar en la seu del parlament del 2 al 8 de març.

Reunió del President Morera amb Creu Roja

Reunió del President Morera amb Creu Roja
Galeria

Comentaris