El president Morera rep a la Junta Major de la Setmana Santa Marinera de València

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

El president de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha rebut este matí al president de la Junta Major de la Setmana Santa Marinera, Pep Martorell, qui ha estat acompanyat pel tresorer de l’entitat, Paco Burguera i el Prior, Juan Bautista Pons. El motiu de la visita era presentar la junta directiva, fet que no ha estat possible en els darrers mesos per la pandèmia i, al mateix temps, informar de la programació d’actes culturals, musicals i religiosos que s’estan celebrant fins la Setmana Santa.

L’activitat de les confraries, germandats i corporacions que formen la històrica Setmana Santa Marinera de València s’ha reprès amb concursos de microrrelats, de fotografia i aparadors de comerços, com també concerts. Des de la Junta Major han traslladat al president de les Corts la invitació per participar en actes de gran importància per a la Setmana Santa Marinera, com el pregó, que serà el dia 25 de març, el segon cicle de música religiosa al mes d’abril i, com no, als actes de la Setmana Santa, del 8 al 18 d’abril.

El president Morera considera que el treball de la Junta Major, “en estos temps de pandèmia ha estat molt important i continuat, fent front a les adversitats que ens ha dut la pandèmia. Després de dos anys molt durs, desitgem que este mes d’abril la Setmana Santa Marinera torne al carrer i que totes les persones que participen en ella tornen a gaudir al màxim d’una tradició que té un gran reconeixement dins i fora de València”.

Visita de la Setmana Santa Marinera de València
Galeria

Comentaris