El President Morera rep a la nova cap de la Policia adscrita a la Generalitat i agraeix el treball del cos en estos mesos de pandèmia

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha rebut este matí al Palau dels Borja a la comissària i Cap del Cos Nacional de Policia adscrit a la Generalitat Valenciana, Marisol Conde, acompanyada pel seu adjunt, José Vicente García. Esta visita s’emmarca dins de la ronda de presentacions de Conde, nomenada el passat mes de juliol.

El President Morera ha agraït la visita de la cap de la Policia adscrita a la Generalitat i ha destacat, “els importants avanços que s’estan assolint en la nostra societat, com, per exemple, que rebem hui a la primera Cap del cos policial en la història de la policia autonòmica, més encara, sabent la seua especial sensibilitat en temes de protecció de dones maltractades i també de menors”.

Des de la Presidència del parlament valencià han volgut traslladar a la comissària i cap l’agraïment de les Corts “pel gran treball dels homes i dones que formen el cos adscrit a la Generalitat en estos temps de pandèmia, amb el control d’aforaments, amb el control de les limitacions perimetrals, amb les propostes de sancions a totes aquelles persones incivilitzades i insolidàries que estan incomplint amb les restriccions i amb les mesures de seguretat que marquen les autoritats sanitàries per frenar la pandèmia de la Covid-19. Per eixa dedicació tan intensa en estos darrers mesos volem donar-los les gràcies i animar-los a que continuen protegint-nos a totes i tots”.

En la trobada de hui amb la cap de la Policia adscrita a la Generalitat, s’ha parlat també d’altres competències que té este cos, com ara la vigilància i la defensa del patrimoni històric valencià, el medi ambient i la lluita contra els robatoris en el camp.

Recepció a la Cap de la Policia adscrita a la Generalitat

Recepció a la Cap de la Policia adscrita a la Generalitat
Galeria

Comentaris