Recepció a les Corts del nou ambaixador de Portugal

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

L’Ambaixador de Portugal en Espanya, João António da Costa Mira Gomes ha visita hui el Palau dels Borja, seu de les Corts Valencianes, on ha estat rebut a la sala dels Espills pel president de la cambra, Enric Morera; el vicepresident segon, Jorge Bellver i el secretari segon, Luis Arquillos. A l’ambaixador l’ha acompanyat la cònsol general de Portugal en Barcelona, Ana Coelho, qui ja havia estat de visita institucional al parlament valencià en febrer de l’any passat.

El nou ambaixador de Portugal a Espanya és llicenciat en Dret, ingressà en la carrera diplomàtica en 1983 i ha desenvolupat una llarga trajectòria professional en el món de les relacions internacional amb càrrecs a Berlín, a l’OTAN, davant la Unió Europea, a París i Macau i també d’observador a l’antiga Iugoslàvia, entre moltes d’altres responsabilitats.

La visita institucional a les Corts Valencianes s’emmarca dins de la participació de Portugal, com a país convidat, en la Nit de l’Economia Valenciana, que se celebra demà per la vesprada al Palau de Congressos de València, acte al que assistirà també el President del parlament valencià, Enric Morera.

Visita ambaixador de Portugal

Visita ambaixador de Portugal
Galeria

Comentaris