Rosa Maria Calaf parla de la informació veraç front els “fake news” a les Corts

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

Les Corts Valencianes han acollit hui la jornada “Estudis sobre el discurs polític. Discurs polític i periodisme”, organitzada conjuntament amb la Universitat Jaume I de Castelló. 

L’objectiu d’estos cursos és analitzar els trets específics del discurs polític. La jornada d’enguany tracta les relacions entre discurs polític i periodisme, un tema especialment rellevant en un escenari caracteritzat per la pluralitat d’actors comunicatius i els debats al voltant de conceptes com les notícies falses o els rumors i l’impacte que tenen en contextos especialment delicats, com ara la política o la salut.

Els ponents d’esta edició són Rosa Maria Calaf (periodista i advocada, doctora honoris causa per la Universitat Jaume I), Carolina Moreno-Castro (catedràtica de periodisme de la Universitat de València) i Andreu Casero (catedràtic de periodisme i degà de la Facultat de Ciències Humanes i Socials de la Universitat Jaume I). A més, hi haurà a la vesprada una taula rodona amb representants dels grups parlamentaris en les Corts Valencianes.

El President, Enric Morera, junt a la Vicepresidenta primera, María José Salvador, han rebut a la Secretària General de la Universitat Jaume I, Cristina Pauner, als coordinadors dels cursos i a la reconeguda professional de la comunicació Rosa Maria Calaf, qui ha dissertat al curs sobre “informar i estar informat quan s’instal·la la mentida”, qüestió de gran actualitat.

Rosa Maria Calaf a les Corts Valencianes

Rosa Maria Calaf a les Corts Valencianes
Galeria

Comentaris