Xiquets i xiquetes participen en un ple virtual per a lluitar contra la desigualtat, la injustícia i la pobresa

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

L’actual situació de pandèmia no ha impedit que Aldeas Infantiles haja celebrat el seu ja tradicional ple de la campanya “Diputat per un dia”, encara que enguany ha estat de manera virtual. Com en altres ocasions, el President de les Corts, Enric Morera, ha participat per agrair el treball fet per centenars de xiquets i xiquetes de col·legis de tota la geografia valenciana, que han elaborat i votat propostes contra la pobresa, les desigualtats i les injustícies, agreujades amb la Covid-19.

La ONG Aldeas Infantiles SOS ve celebrant este acte al parlament valencià des de fa 13 anys i enguany, encara que s’ha treballat des de la distància i el ple amb les escoles seleccionades s’ha realitzat de forma telemàtica, això no ha impedit que l’organització haja fet reflexionar als escolars sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’ONU. L’estat de pandèmia ha sensibilitzat molt als alumnes, que han proposat accions contra la soledat de les persones majors i l’ajuda a les famílies amb menys recursos per garantir l’accés a l’ensenyament en línia.

El President Morera ha traslladat la seua felicitació a tots els participants, per les interessants propostes, pel seu nivell d’implicació en la societat i per fomentar la solidaritat, com també el treball que desenvolupa Aldeas Infantiles. El ple virtual ha finalitzat amb un desig compartit: que l’any vinent, els xiquets i xiquetes siguen diputats per un dia dins de l’hemicicle, com en altres edicions.

Ple "Aldeas Infantiles SOS"

Ple "Aldeas Infantiles SOS"
Galeria

Comentaris