Els escolars proposen les seues mesures per la convivència en igualtat i sense violència

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha donat la benvinguda este matí a 90 xiquets i xiquetes que s’han convertit en “Diputats per un dia”, gràcies a la iniciativa d’Aldeas Infantiles. El Ple infantil que s’ha celebrat enguany ha servit per a donar a conéixer les reflexions i propostes que han treballat als seus centres escolars per a potenciar la convivència en igualtat i sense violència.

El valor de la igualtat ha estat l’eix d’un treball que s’ha fet en 184 centres escolars valencians i en el que han participat vora de 18.400 estudiants. Les conclusions han estat defensades hui per 90 xiquets i xiquetes provinents del col·legi Vicent Artero de Castelló de la Plana; les Escolàpies de València i el CEIP la Puríssima, que agrupa alumnes de Beniardà, Benifato, Confrides i Benimantell.

Els compromisos adquirits i adoptats a l’hemicicle de les Corts s’han basat en la no discriminació, afavorir la integració en la societat de qualsevol persona, educar per una societat igualitària i eliminar el sexisme i el masclisme de la nostra societat.

Ple Infantil a les Corts

Ple Infantil a les Corts
Galeria

Comentaris