El President Morera visita l’Alqueria Julià-Casa de la Música, la nova seu de les societats musicals valencianes

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha visitat este migdia l’Alqueria Julià al barri valencià de Nou Moles i que és la nova seu de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana. La coneguda ja com a Casa de la Música, és, segons declaracions del President Morera, “un espai ple de vida i molt important per a potenciar el treball de la FSMCV en el suport a les nostres formacions musicals i escoles que ens posen al capdavant del moviment cultural musical europeu i internacional”.

En la seua visita, el President de la cambra valenciana ha estat acompanyat per la Presidenta de la FSMCV, Daniela González i el Director de Relacions Institucionals de CaixaBank, Manuel Bañuls, entitat que ha fet possible la restauració de l’Alqueria Julià, un edifici del segle XVII declarat BIC i Monument Artístic Nacional. La màxima dirigent de la federació ha mostrat les instal·lacions on té la seu la coordinadora de les societats musicals i on es realitzen també audicions i activitats culturals.

Segons el President de les Corts, “la Casa de la Música és una seu molt digna per a les nostres societats musicals, que són ambaixadores la de creativitat i la sensibilitat artística del poble valencià per tot el món. Esperem i desitgem que esta nova seu servisca perquè continue el gran treball que fa la FSMCV al llarg i ample del nostre territori”.

Visita a la Casa de la Música

Visita a la Casa de la Música

Comentaris