Cercador

Notícies

Mostrant 1 - 10 de 10 resultats
LLanos Massó rep en les Corts Valencianes a l'Associació Espanyola d'Afectats de Càncer de Pulmó
06
nov.
2023

Amb motiu del Dia Internacional del Càncer de Pulmó que se celebra a tot el món el 17 de novembre, la president de les Corts Valencianes, LLanos Massó, ha rebut a membres de l'Associació Espanyola d'Afectats de Càncer de Pulmó i s'ha llegit un manifest per a conscienciar a la societat sobre esta malaltia. El càncer de pulmó és el tercer tumor més diagnosticat i es tracta del càncer amb més…

Audiència FEDER
27
febr.
2023

Com en anys anteriors, les Corts Valencianes han tornat a donar veu a les persones que patixen malalties rares, amb motiu del Dia Mundial que recorda a tots els pacients de tot el món.

Lliurament del guardó a la Comissió de Sanitat
06
abr.
2022

Les diputades i diputats que formen la Comissió de Sanitat i Consum de les Corts Valencianes han rebut un reconeixement públic de l'Associació de Pacients de MPOC (Malaltia Pulmonar Obstructiva Crònica), que ha nomenat esta comissió parlamentària “Ambaixadora de la MPOC”, en la primera edició d'este guardó que s'ha atorgat enguany.   

Reunió amb Rafael Tabarés
13
oct.
2021

El comissionat de la Presidència de la Generalitat per al Pla Valencià per a la Salut Mental, Drogodependències i Conductes addictives, Rafael Tabarés, s’ha reunit este matí amb la Mesa de les Corts i representants dels grups polítics per a demanar-los la participació activa de les formacions parlamentàries en la convenció que s’està preparant per a la redacció d’eixe pla.

Reunió amb l'Associació de Pòlio i Síndrome Postpòlio
20
oct.
2020

El President de les Corts, Enric Morera, junt als Vicepresidències de la cambra, María José Salvador i Jorge Bellver, respectivament i les Secretaries de la Mesa, Cristina Cabedo i Luis Arquillos, han rebut este matí a la Sala dels Espills del Palau dels Borja a una representació de l’Associació de Pòlio i Síndrome Postpòlio de la Comunitat Valenciana,

Visita del President al centre de salut de Tavernes
01
jul.
2020

El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha visitat hui el Centre de salut de Tavernes de la Valldigna, sent este el primer acte que es fa fora de les Corts des de l’inici de la crisi de la Covid-19. El President del parlament valencià ha volgut transmetre el seu agraïment a tot el personal sanitari valencià, “per la seua dedicació, per la seua professionalitat i per la gran tasca que…

Julio Basulto en les Corts
06
març
2020

Hui divendres dia 6 març, ha oferit una conferència en les Corts Valencianes Julio Basulto, en un esdeveniment organitzat des del servei mèdic de la cambra per als treballadors i treballadores del parlament valencià. Este divulgador, que participa en espais sobre salut en la cadena SER i RNE, a més de ser autor de diversos llibres, ha impartit una conferència sobre la relació de l'alimentació i…

Acte de FEDER a les Corts
26
febr.
2020

Les Corts Valencianes han tornat a obrir les seues portes als afectats i a les famílies de les persones amb malalties estranyes. De la mà de FEDER, la Federación Española de Enfermedades Raras, s’ha commemorat el Dia Mundial de les Malalties rares i minoritàries, que se celebra internacionalment el 29 de febrer.

Moment de la donació de llibres en la Fe
10
abr.
2019

Les Corts Valencianes han fet una donació de llibres als sis hospitals valencians que compten amb una biblioteca per a ús d’interns, familiars i treballadors.

Celebració del Dia de les Malalties Estranyes a les Corts
28
febr.
2019

Les Corts Valencianes han tornat a obrir les seues portes i a donar la veu a la ciutadania i hui, 28 de febrer, Dia Mundial de les Malalties Estranyes, l’hemicicle del parlament valencià ha acollit a persones que representen a associacions on s’agrupen persones que conviuen dia a dia amb malalties catalogades com a “estranyes”.